Pingu Pingu Kutub Seberang.

Thursday, 16 February 2012

Aku Di Prank! --'

Assalamualaikum.

Adalah, satu hari nih, aku layan lagu dekat Youtube, lagu Nalina- BLOCK B. tengah seronok punya layan lagu tu, tiba tiba my E-BERRY(phone) berdering lagu lollipop. aku pon tanpa ter agak agak angkat lah phone call dari kawan baik aku tuh.

 aku pon time tu memang tak pikiaq apa dah, terus bukak google, search for berita yang ada tunjuk KLCC runtuh.
try guess apa perkataan yang keluar dari bibir bak aishwarya rai aku nih. :)

p/s: kalau hampa jadi aku, apa reaksi hampa? 
p/s: aku baru perasan, aku lukis lappy lagi besar dari orang. :D

7 comments:

KhaiZa said...

tak per2... lappy tu versi lama punya... memang besar sikit.. ha ha ha

Norazlin Nordin said...

begituu,

si kiut lavender said...

kekek....sabaq jalah dgn lawak2 tahap sarkastik tuh...

Norazlin Nordin said...

kira habis sabaq dahlah ni!

Chik Nur Az said...

haha .. terbaik lah :D

Juno said...

kau lukis lappy ke tv ke microwave?

aku agak, kau cakap BABI.

Norazlin Nordin said...

Chik Nur Az: thanks.

Juno: dalam kepala aku dok teringat nak lukis hd tv time tu. haha. tepat tekaan anda.