Pingu Pingu Kutub Seberang.

Tuesday, 14 February 2012

Aaaahh, Sedapnyaaaa!

Assalamualaikum,

aku sekarang kerja dekat gerai goreng pisang, tempat tu kan terbuka, and taiping, the raintown. memang best sebab selalu dapat rasa hujan, and angin ahakz.

dekat situ boleh jadi penghilang stress aku tahu. contohnya.
 


 seronok dengar air longkang yang bunyinya macam air terjun. drrrrrruuuuuuuu~

angin yang sangat kencang, seronok, rasa macam duduk dekat atas gunung, tambah pulak angin bawak sekali daun daun kering. cantik jee pemandangan. :)

tapi satu je yang aku tak gemar.................


bila angin kencang, habih semua dia tiup, and muka akulah yang kena kemas semua tu balikkkkkk. what a pitiful

p/s: seriously syok duduk sana.
p/s: baru jumpa satu blog ni, aku dah mula fanatik untuk Jian Goh ini. :)

3 comments:

KhaiZa said...

hi hi hi... OK la tu..hari-hari bole mkn goreng pisang free...

faizulosman said...

sedap goreng pisang...

http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/02/rasa-mahu-berhenti.html

Norazlin Nordin said...

khaiza: sebab dah selalu, jadi muak pulak.

faizulosman: memang sedapp