Pingu Pingu Kutub Seberang.

Saturday, 5 January 2013

Rare Behaviour - Kebal Sejuk.

Assalamualaikum.

sekarang musim dah tak berapa nak menentu. sepatutnya dekat ARAU, Perlis rumput-rumput semua dah kering dan berwarna coklat, tanah pon sepatutnya merekah. tapi sekarang rumput masih hijau, angin gila punya menyepoi bahasa, dan tanah juga lembab. hujan renyai2 tapi jarang berhenti, S.E.J.U.K.

tapi dalam kesejukan yang amat sejuk lagi menyejukkan bagi bulan 1 yang rare weather-nya. aku jumpa sejenis manusia yang juga rare dalam cuaca yang rare ni.


She ate SOLERO ice cream while walking in the middle of the heavy rain. weird enough for me.

time tu aku dok terpikir, dia ni tak sejuk ke? nak kata pakai baju tebal or sweater ke tak pon, just a thin baju kurung. kulit apa tak tahu dia ni. aku takde idea yang logik untuk dipikirkan macammana dia boleh makan ais krim time hujan. hampa boleh pikir?

- aku banyak lemak pon still rasa sejuk, berselubung selimut bagai-

p/s: orang kelabu kat tepi tu macam tiada function ja.

10 comments:

faten osman said...

err.. aku pun makan ice cream time hujan. haha.. tiap hari makan tak kira cuaca :p

CikMunBlogger said...

aku pun tak de idea nak cakap pasal that girl . memang tak de idea lah . aku tak pernah lagi makan ice krim tgh hujan . hehe

Syazman said...

xtau nk cakap apa sbb x prnah trserempak lagi ngan orng cenggini... :/

Syarief Joe said...

yo

Norazlin Nordin said...

@fatenosman: so anda juga tergolong dalam kalangan org rarelah bagi aku. hahaha
@mun: okay takde hhmmmmm takde.. gmmm
@syazman: satu kampus kot takkan tak jumpa?
@Syarief joe: yow!

Uncle Jonni said...

masa tu hujan panas kot ?

kehkehkehkehkeh

Norazlin Nordin said...

@unclejonni, hahaha, mungkin mungkin. :D

Tengku Puteri said...

haha..tuh memang kipas susah mati ais krim...xkira tang mana...cuaca apa...haha

Syarief Joe said...

alin alin alin... kau banyak lemak ke? aq tengok "muscle" ja lebih.. :v

Norazlin Nordin said...

@tengku puteri, mungkin ah jugak, tp still dia tak rasa sejuk ke?

@syarief Joe, kau cari pasal ke?