Pingu Pingu Kutub Seberang.

Saturday, 1 September 2012

Mesin Gedegang Dan Seringgit Baru


Assalamualaikum.

raya haritu aku dapat banyak gila duit seringgit baru, banyak sangat. aku sangat happy dek kerana colournya terang benderang bak boxer tourist. kohkohkoh. tapi keseronokan tu tak tahan lama, sebab..............

bila nak beli air dengan encik gedegang menggunakan duit seringgit yang baru dan masih berbau bank.......
encik gedegang mesti muntah kan balik duit itu. hal ini kerana, encik gedegang tidak meng-setkan dirinya untuk menghadam duit tersebut walaupun ianya berbau wangi seperti bank. (wangi kah)



akhirnya encik gedegang dipulaukan oleh orang ramai dek kerana sikap nya yang cerewet dalam memilih makanan.

p/s: apakah jenis entry ini? malu pulak aku post entry nih. huuuuuu.

p/s: cuba teka jenama air apa yang ada kat mesin tu berdasarkan warna.

5 comments:

Aujinz said...

bio saya teka... Milo! Milo.. koh koh koh

Psst...: saya suka pulaukan word verification.. koh koh koh.. seksa nak meneka perkataan tue Senah.. eh.. Cik Norazlin.. hua hua hua

Norazlin Nordin said...

@Aujinz: yeah betul! awok teka pakai magic apakah? kohkohkoh

syahirooAhmad said...

cik kak oi.. hahahha.. tak mcam mesin air pun.. hehe. mesti guna paint..

BeLLa said...

hahahhaaha yg wa taw merah tu coke,hijau muda tu mountain dew,biru tu pepsi kuning tu soya yg lain wa xtaw

Norazlin Nordin said...

@syahirooAhmad: wa tau wa punya katun tak sehebat ekau punyo. kihkihkih

@BeLLa: yg oren tu air lipton tea lah ahhhah. :)